Diensten

Beveiliging

Voel je veilig

Wat is belangrijk aan een goed thuisgevoel? Inderdaad, een veilig gevoel. Een goed gevoel. Weten dat jij en jouw familie veilig zijn. Thuis. Maar dat betekent niet voor iedereen hetzelfde. Camera's of gewoon detectie? Noodverlichting? Of gewoon LEDjes die aanspringen als je in de gang loopt? Wij zorgen ervoor...

Bewegingsdetectie

Het begint bij bewegingsdetectie. Lichten kunnen aanspringen, de camera registreert. Dit kan los van elkaar geïnstalleerd worden of geïntegreerd worden in een volledige domotica. Een voorbeeld verduidelijkt veel. Je komt thuis met de wagen. Je opent je garage vanop afstand. De koppeling met de domotica zorgt ervoor dat er meteen licht aangaat in de garage. Ook de buitenverlichting gaat branden. Vijf minuten later gaat het buitenlicht automatisch uit. Intussen hebben de camera's jouw aankomst geregistreerd. Op het beeldscherm, stijlvol geïntegreerd in je keuken, heb je zicht op wat er zich buiten afspeelt. De recorder van de camera's kan je vanaf je pc benaderen en meteen kijken of er iets gebeurd is. Iedere beweging is gezien en werd opgenomen. Je weet wie, wat en wanneer... Simpel. Veilig.

LED

Het hoeft uiteraard niet met camera's. Met een eenvoudige bewegingsdetector, gekoppeld aan een lichtdetector die zich buiten je woning bevind, kan je automatisch LED of andere verlichting doen branden. Makkelijk in de gang, als je 's nachts even moet. Eenvoudig te installeren, flexibel naar uw wens.

Alarm

Ook voor uw alarmsysteem kan u bij ons terecht. Daarvoor hebben wij een erkenningsnummer: Nr MIBZ 20.1584.11.

Uw noden

Graag bekijken we samen met u alle mogelijkheden. Wij stemmen af op uw noden. Contacteer ons voor een afspraak.